Lamborghinit vezetve

2013.03.15. 21:51

A farmon egyre többet száguldozok egy Lamborghinivel! Elég erős járgány, komfortos bőrüléssel meg mindennel ami kell... Te vezettél már ilyen gépet? Jobban teszed, ha gyorsan tapasztalatot szerzel benne, mert úgy értesültem, hogy egy meg nem nevezett kelet-európai ország parlamentje kétharmados többséggel megszavazta a találó nevű "Lamborghini nem-vezetési adó"-t. Ezt azoknak kell fizetni, akik még soha életükben nem vezettek Lamborghinit, vagy nem tudják fényképpel igazolni az ellenkezőjét. A képeket egy speciális, erre a célra kinevezett, a főváros V. ker., Felcsút u. 1. (frissen átnevezve!) alatt ülésező, oroszokból, kínaiakból és Orbánokból álló bizottság fogja vizsgálni. (Emelt-díjas photoshop szolgáltatás ugyanitt!) 2014-től lép ez érvénybe, tehát mindenkinek van még lehetősége pótolni a hiányosságait!
Szóval egy traktorral Lamborghinivel takarítjuk le a betont, és a különböző éjszakai szarvasmarha-alvóhelyeket, mert hát van mit takarítani. A kis kézi tologató sem rossz, de ennyi tehén bizony ipari mennyiségű, a természetben magától lebomló (milyen kis környezettudatosak!) hulladékot bocsát ki. Persze még nem vagyok itt olyan régóta, hogy átlássam az egész folyamatot, így egyenlőre csak az a dolgom, hogy egy méretes "hótolóval" a nem megfelelő helyekről a megfelelő helyre húzzam a, hmmm, na azt, értitek. Persze a kevésbé széles helyekről, ahova nem tudok beparkolni, onnan kézi-erővel kell eltolni a kakit, így a napnak egy jelentős részét az efféle takarítás és pucolás teszi ki. A végén még nagy slagokkal is rá lehet segíteni a tökéletes ragyogásért! Tehát az eddigi folyamatok a fejés, az etetés és a szar-tologatás... Folyt köv!

A bejegyzés trackback címe:

https://dairy-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr375144301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása